fredag 29. juni 2012

Solskinn på pinnene


Om det ikke er så solrikt utendørs i Oslo i dag. Et nøste Wollmeise twin i fargen campari orange skal bli til babybukse. Og mottakeren av denne buksa kommer til å bli synlig! Garnet er en fargeeksplosjon og det er så morsomt å strikke når man ser hvor bra det blir underveis. I følge oppskriften (Pepita av Martina Behm) skal det holde med et nøste - 150 gram - til buksa, men jeg er sannelig ikke sikker på at det holder. Og Wollmeise er ikke akkurat det enkleste å supplere...

søndag 10. juni 2012

Småting


Jeg har lenge tenkt på å strikke luen Little Things av Veera Välimäki og her for en tid tilbake ble den endelig ferdig. Etter en del om og men under strikkeprosessen endte jeg opp med å bli riktig så fornøyd.


Jeg var ikke helt fornøyd med lengden på luen utfra oppskriften. Vet flere har strikket luen lengre og mer baggy, men jeg bestemte meg for å strikke den kortere i stedet, så den ble mer tettsittende. Veldig fornøyd med dette - en lue som passer bra når det ikke er så fryktelig kaldt. Ble også fornøyd med søte hjerteknapper - stort bedre kunne vel ikke fargematchingen blitt?


Oppskrift: Little Things
Garn: Hero fra Flamboyance yarns
Vekt: 46 g

fredag 8. juni 2012

Er vi så glad i!


Mai har vært en måned med lite strikking og ingen bloggelyst. Noen ganger tar bare det virkelige livet litt for stor plass. Men nå er det ny måned med nye muligheter og forhåpentligvis både strikke- og bloggelyst.


Fjorårets bunadsjakke og lue fikk om sider følge av nikkers og strømper og antrekket er nesten komplett. Fikk dessverre ingen actionbilder av strømpene - lange ullstrømper ble raskt for varmt i det fine 17. mai-været. Jeg kom godt i gang med vesten også, men tiden strakk ikke til. Satser på noen barnedåper i familien til vinteren, så da får vi satse på vest innen det i stedet...


Oppskrift: Rauma
Garn: Rauma finull
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...