fredag 28. oktober 2011

Restegarnets forbannelse


Høst og vottetid igjen. Jeg liker godt nøstebarns rillestrikkede votter - de er raske og enkle å strikke og myke og gode på. I tillegg er det ypperlig restegarnstrikk. Disse vottene var egentlig tenkt i blått og brunt men restegarnforbannelsen slo til og det blå restegarnet etter nonstoptrøya holdt akkurat til en og en halv vott. Ikke kunne jeg kjøpe mer garn heller siden fargen er utgått. Så da var det bare å rekke opp vottene (siden jeg ikke hadde nok brunt garn til et nytt par) og finne fram det grønne garnet etter nevnte trøye. Det holdt heldigvis i massevis.


Supre votter å leke med, og i år kommer små tomler seg på plass helt på egenhånd...

Oppskrift: Rillestrikkede votter fra Strikk til nøstebarn
Garn: en tråd NZ lammeuld brun og en tråd holst supersoft peagreen

4 kommentarer:

Monstermønster sa...

Mohahaha, restegarnsforbannelsen slår til! Restegarnsforbannelsen her i huset pleier å slå til så jeg må kjøpe MER garn for å fullføre det jeg strikker av restegarn, så lageret vokser. Jeg skylder på forbannelsen, men det er vel jeg som er vel optimistisk på egne vegne.

to vrange sa...

Kjempegode votter! Har et par på pinnene selv akkurat nå :)

Siren sa...

Hehe:) Heldigvis er det ikke fargen med kvaliteten på vottene som er viktigst, og da kan en jo si at det er et vellykket prosjekt;)

Guri sa...

Enig med deg at det er veldig greie votter! Innmari kjedelig å måtte rekke opp- jeg tror jeg hadde gått for en blå og en grønn!!
God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...