tirsdag 23. april 2013

Endelig!


Endelig internet igjen etter flere uker uten. Endelig blogging og først og fremst; endelig ferdig med vognteppet!! Jeg begynte på teppet for snart et år siden da jeg skulle bli tante igjen. Men mariusteppe på pinne 2,5 er seige saker. Så uendelig mange mørkeblå masker før det blir morsomt mønster. Og det hjelper heller ikke at man ikke helt vet hvordan man skal løse monteringen - sy og klipp er ikke noe jeg gjør ofte med strikketøyet.
     

Til slutt er det montert på bakside i bomullstoff - det dekker klippekanter og ingen små  babyhender setter seg fast i lange tråder. Og ekstra kjekt når mottakerens hud ikke er så glad i ull. Teppet har vært ufo opp til flere ganger, men nå er omsider ferdigstilt og overlevert. Greit å få vognteppe før man blir konfirmant liksom?Oppskrift: Sandnes klassikere 0-4
Garn: Sandnes lanett


3 kommentarer:

Kirsti sa...

Nydelig vognteppe! Skjønne at dette har tatt tid, men verdt det når restultatet blir så bra:)

Komadyret sa...

Kjempefint vognteppe. Forstår godt at det har tatt tid, jeg har også lyst å lage et slikt men tror da at jeg må lage det med tykkere pinner og garn....;)

Unknown sa...

Kjempefint teppe! Har lyst til å lage meg makent, men ser at oppskriften i Mariusstrikkeboken som jeg har så står det oppført tykkere garn. Nå vet jeg ikke om du har den boken, men om du har det: er det noen forskjell på oppskriften der, og oppskriften i klassiker-heftet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...