søndag 16. juni 2013

Se min kjole


Lillemor ble døpt i pinsen og selv om dåpskjolen er både vakker og mormorsydd så egner den seg ikke til å ha på så veldig lenge om gangen. En perfekt anledning til å strikke kjole. For klart fire måneder gamle jenter trenger kjole! Og mamman må innrømme at det er bittelitt superkjekt å strikke sånt...


Jeg har søkt rundt om kring etter kjolemønstre og funnet mye fint, men klarte ikke helt å bestemme meg. Så fant jeg denne her på utstilling i en garnbutikk i byen og da var det gjort. Nydelig i lille lerke fra Dales siste babyhefte.


Skjørtet er strikket med små hull og i overgangen til livet er det plass til sløyfebånd. Livet er i dobbel perlestrikk med en liten picotkant heklet rundt og i ryggen er det åpning med knapper. Valgte å strikke kjolen i offwhite og med rosa sløyfe og knapper som matchet body og strømpis under.


Nederst på kjoleskjørtet er det strikket små hjerter i hullstrikk - enkelt og veldig effektfullt. Kjempefornøyd med resultatet, kjolen satt som et skudd og forhåpentligvis kan den brukes mer utover sommeren.


Oppskrift: Dale hefte baby 277
Garn: Dale lille lerke (ull/bomull blanding)

2 kommentarer:

Atlanterhavsveien Fotoklubb sa...

For en flott kjole :) Vil du dele hvor du har fått tak i oppskriften med meg?

Mystery Shopper sa...

Sitter her og søker etter navnefestkjole og kom over siden din. Nydelig kjole! Jeg drister meg til å høre om den kan være til salgs..? Er dessverre ikke så strikkekyndig selv :-) Hører gjerne fra deg: b2la (krøllalfa) hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...