fredag 6. desember 2013

Joda, nå igjen...


I fjor var vi fryktelig sent ute med å ta bilder til julekortene. Så jeg bestemte meg for at i år skulle vi være tidlig ute så vi kunne unngå stress og benytte oss av et godt korttilbud.


Og hadde det ikke vært koselig å matche de håpefulle i hjemmestrikkede mariusgensere? Sånn at fjern og nær kan se at joda, her er ting på stell og riktig så flott. Vel, plutselig var det nesten desember igjen. Storebrors marius mangler et halvt erme og lillesøsters er - vel - foreløpig kun garn. Så hva gjør man da? Jo, man strikker nisseluer i racerfart.


Storebrors lue er strikket etter mønster fra To vrange. Lillesøsters er en forminsket variant. Begge er strikket i Nilles Babymerino lagt dobbel på pinne 4. Ikke det mykeste garnet og ikke den lekreste rødfargen, men det var det jeg fikk tak i på veldig kort varsel. Storebror digger sin - lillesøster vil slettes ikke ha lue på. Og så var det å få begge i fokus samtidig da...


Oppskrift: Lang nisselue fra To vrange
Garn: Baby merino fra Nille

4 kommentarer:

Strikkehulen sa...

Hehe.. Forstår at julekortfotografering byr på visse problemer! Håper du har fått til et blinkskudd likevel :)

Stine sa...

Det var nå noen herlige små nisser og ser da virkelig ut som dere har det på stell med hjemme strikkede luer ;)

Monstermønster sa...

Hihi! Vi prøvde hardt å ta bilder av de håpefulle idag, men det gikk skeis! Som vanlig.. så jeg får se litt i arkivet i år igjen.

Siddis back home sa...

Så herlige julenisser!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...