mandag 20. juni 2011

Lastebiler


Jeg strikket nøstebarns voksejakke til puddingen da han var mindre, men den ble liggende en stund i kurven og da den endelig ble ferdig var den så vidt passelig. Passformen var imidlertid god og det gjorde nok at jeg glemte hvorfor den i utgangspunktet ble til en ufo. For i vinter en gang startet jeg like godt på en ny. I størrelse 3-5 år, så har litt å gå på. Og godt var det. Voksejakken til nøstebarn er omtrent like kjedelig å strikke som mor signe-teppet fra samme sted. Men resultatet blir bra! Og endelig er jakken ferdig.Mandag ettermiddag med hodet fullt av barnehage og magen full av pannekaker var ikke helt det beste tidspunktet for fotoshoot, men men.


Knappene har den unge herremann selv valgt ut - han fant dem mens jeg strikket og forlangte å få dem på. De var en del av vårven-pakken min på strikkeforumet og er kjempetøffe. Mulig jeg må fikse litt på knapphullene så ikke lastebilhjulene setter seg fast - det er faren med tynt garn og tykke pinner.

Oppskrift: veksejakke fra Strikk til nøstebarn
Garn: New Zealand lammeuld i verdens tøffeste orange...

4 kommentarer:

renate sa...

Flott jakke i herlig frisk farge:) Har lurt på å lage den jeg også, men så langt har jeg altså ikke kommet! Ha en fin ettermiddag:)

Karen sa...

Fin jakke og skikkelig tøffe knapper. Synes også fargen var fin. Jeg er litt sånn at jeg synes blått blir så kjedelig til gutter, spesielt når det er så mange andre utrolig flotte farger som gutter kler akkurat like bra. :-)

Monstermønster sa...

Kul farge! Voksejakka er noe av de få plaggene fra nøstebarnboka jeg ikke har prøvd, for jeg synes den ser litt kjedelig ut å strikke med alle rettmaskene, men resultatet er så fint at jeg burde absolutt det. Kanskje neste barselgave?

Kule knapper!

to vrange sa...

Grådig kul farge! Har lurt på å sette i gang med den jakken, men frykter at den blir i overkant langdryg og kjedelig å strikke - men resultatet er jo så fint! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...