tirsdag 10. juli 2012

Kongelig strikk


Egne kommende barn fortjener det aller vakreste strikk, det er helt sikkert. Og verdens vakreste babyteppe må da være "prinseteppet" - "Det hele kongerige". De danske kronprinsbarna ble vist fram for allmennheten første gang svøpt i et slikt. Om det ikke blir like blått blod her i gården så blir det definitivt en liten prins eller prinsesse. Strikker i nøstebarn totråds merino, og noe sier meg at det kommer jeg til å holde på med en god stund...

6 kommentarer:

Guri sa...

Det tar helt sikkert mye tid å strikke det, men et flottere babyteppe skal man lete lenge etter. Jeg har sett det ferdig, og det er kjempelekkert! Og alle barn fortjener det beste, uavhengig av hvilken familie de fødes inn i! Som du skriver; en prins eller prinsesse er det uansett!!!!

Mie sa...

Jeg strikket et slikt teppe tilmin lille prins i fjor høst. Det tok lang tid, men det er det verdt. Det er et nydelig teppe!

KatrineH sa...

Prinseteppet er nydelig. Kan godt skjønne at du ønsker å strikke det til dine kommende barn.

Blåbærlina sa...

Det teppet blir så fint! Holder på å strikke det selv, i samme garn, er kommet et sted midt i bølgemønsteret. Og så ble det pause, det er jo så mye annet fristende å strikke på... men jeg skal prøve å komme inni det igjen og få det ferdig.
Lykke til! det er det vakreste teppet, helt sant!:O)

Monstermønster sa...

Det er superfint! Skulle vi fåttflere, hadde det stått øverst på lista. Vakkert!

Fru Keilegavlen sa...

Dette teppet er så nydeleg! Eg må somle meg til å strikke det eg og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...