søndag 1. juli 2012

Minimalt


Da jeg var i København i påsken kjøpte jeg mønsteret til babyjakken Mini fra designclub.dk og et lite nøste gressgrønn Duo merino. Nå er det endelig på pinnene, og det blir så fint! Det er kjekt å strikke noe man ser blir pent underveis - eneste problemet er at jeg nesten bruker mer tid på å se på strikketøyet enn å strikke... Jeg er stor fan av å strikke i supertynt ullgarn - det gir lette, lune og veldig anvendelige plagg. Og om du ikke har vært der før - garnbutikken Sommerfuglen er vel verdt en tur når man er i København. Bare sett av god tid!

4 kommentarer:

duBedåre sa...

Nydelig garn i nydelig modell! At jeg ikke tenkte på å kjøpe meg Mini-oppskriften da jeg var i Danmark tidligere i år! Har ellers bare sett den i nettbutikker hvor man også må kjøpe garn, og betale skamløst mye i porto... De danskene har jammen mye flott å by på!

Siddis back home sa...

Så flott jakke og herlig farge du har valgt! Happy Knitting!

Monstermønster sa...

Mini er en av favorittene til barselsgaver, den har så god passform og passer til gutt og jente, så den blir alltid godt motatt. nydelig grønnfarge!

Blåbærlina sa...

kjempefin den jakken der! - nå ble jeg inspirert :O) har strikket andre plagg etter samme prinsippet/økning- blir veldig fint! og takk for tips om garnbutikk også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...