fredag 30. september 2011

Dårlig tid?


Plutselig var det bare tre måneder igjen til jul og med store gavestrikkeplaner begynte det plutselig å haste litt med å få ting både på og av pinnene.


Før sommeren begynte jeg på en mariusinspirert vest som etterhvert ble ufo. Var ikke helt fornøyd med mønsteret og syntes det ble for tykt med dobbel babyull på en vest. Nå har jeg rekt opp og begynt på ny med et mønster fra Sandnesgarn og enkel babyull og nå ser vesten ut til å kanskje bli ferdig en gang.


Har også kommet i gang med en ny nøstebarngenser i nydelig syrinfarget NZ lammeuld. Tynt garn og tynne pinner går ikke så fort så da hjelper det på framdriften å strikke striper.


Og til slutt nok et par bellavotter - denne gangen i sukkersøt rosa nepal. Heldigvis er det vott nr. to på pinnene nå, men det går ikke så fort med slik multitasking... Satser på at oktober blir en fullføringsmåned!

3 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Har kikka litt nedover bloggen din no,- og så utruleg mykje fint du strikkar og flott modell! Mange flotte prosjekt du har på pinnane som eg gler meg til å sjå det ferdige resultatet av. Heier på deg!! Legg deg til på blogglista mi, for her vil eg følge med. Ønskjer deg ein fin laurdag.

Jordmor-Hanne sa...

Jul ja...det går fort. I år skal je itte lage like mye som i fjor, men bør vel begynne med de få tinga je skal lage. Flotte farger på alt du lager :)

Mie sa...

Godt med litt ekstra prosjekter, så blir man hvertfall ikke arbeidsledig med det første... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...