fredag 9. september 2011

Høst i luften


Det er allerede begynt å bli småkaldt når vi drar i barnehagen om morgenen så nå er det ikke så lenge før favorittcapsen må byttes ut med et varmere hodeplagg.


Så da var det bare å sette seg ned med ravelry og strikkekurven, og for en gangs skyld fant jeg akkurat hva jeg lette etter. Ull/bomullsblanding må da være perfekt for høstlue og jeg hadde flere fine farger igjen i lerke etter å ha strikket tøysetopp, pluss at det falt et par nøster orange lerke i kurven på garnsalg i Horten i sommer.


Oransje og blå er faktisk en fin kombinasjon og rillestrikk gir levende fargeskifter. Modellen var litt fredagstrøtt i dag og da er smokken god å ha selv om man er blitt "veldig sempestol gutt".


Oppskrift: garter stripe beanie
Garn: lerke fra dale

4 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

utrolig fin lue.... Den så deilig ut
Ha en fin helg
klem

Guri sa...

Den var superfin! Jeg også liker striper i riller,og du hadde så fine farger :) Lurt med blandingsgarn til høstlue, Lerke er jo bare herlig også da!
God helg!

KatrineH sa...

Flott lue. Lurt å bruke blandingsgarn til en slik lue. Jeg har hatt lyst til å strikke lue i duett, som jo også er blanding, men både det og lerke oppfører seg jo ganske mye som bomull, så ribb vil fort bli "dvask" (er hvertfall min erfaring). Til en lue med riller nederst, vil det derimot funke strålende! Det blir nok en slik her også, rimelig snart.

Monstermønster sa...

Riller i mange farger er superfint! Og så kjekt å kunne bruke feks restegarn til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...