tirsdag 31. januar 2012

Stramme masker


Etter å ha fullført relativt vellykkede elgvotter var planen å fullføre selbuvottene jeg har strikket til min kjære. De har ligget i strikkekurven i snart fire år og bare ventet på å få tomler. Men nå viser det seg at vottene er strikket superstramt og neppe passer herrehender. Litt irriterende, for han trenger absolutt nye votter til vinterferien om et par uker. Så da var det bare å finne fram nytt garn og bittelitt tykkere pinner og sette i gang. Og denne gangen skal tomlene strikkes etterhvert - det er helt sikkert!


6 kommentarer:

duBedåre sa...

Men javnt og pent strikker du i alle fall!

Jeg strikker også ofte strammere på tofarga strikk, kanskje særlig på småplagg som votter og sokker. Jeg pleier å bruke en halv pinnestørrelse tykkere enn jeg vanligvis ville brukt ifht garnet, og da ordner det seg stort sett.

Lykke til med vinterferievottene!

Unknown sa...

Så fine votter. Håper disse passer bedre :-)

Guri sa...

Så surt å måtte strikke nye... men de ser veldig fine ut de du strikker på nå! Veldig pent med brunt og beige :)
Ha en fin dag! Klem :)

Line Kristine sa...

Irriterende at du må på en måte begynne helt på nytt, da... Men det ser ut som de du holder på med nå blir veldig fine. Likte godt den fargekombinasjonen! :)

Sanna sa...

Kjempefin fargekombinasjon, håper vottene blir passende denne gangen! :)

tantemaraj sa...

Mønsterstrikk kan være en utfordring for meg også ja:-) Nå er du iallefall godt i gang... og elgvottene ser jo veldig pent strikka ut... så det blir nok kjempe bra nå!!!

God strikke helg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...