fredag 30. desember 2011

Ett skikkelig hespetreJeg må ha vært skikkelig snill i år for fra nissen fikk jeg noe jeg har ønsket meg lenge, nemlig et hespetre. Det kan også ha noe å gjøre med at min bedre halvdel er lei av å måtte holde hespene når jeg nøster, men jeg velger å tro på det første. Så nå der det bare å kjøpe inn uhorvelige mengder garn på hesper. Evt. nøste opp noen av de jeg allerede har... Her er det et nøste bugga! som innvier hespetreet og som forhåpentligvis skal forvandles til en lekker lue i løpet av januar.

Og til den som måtte mene at dette ikke heter hespetre men garnvinde så kan jeg bare si at garnvinde er et myyyye kjedeligere ord enn hespetre, så det er og blir - nettopp - et hespetre.

2 kommentarer:

Guri sa...

Så heldig du var! Og jeg kan love deg at du vil ha mye glede av hespetreet ditt framover! Jeg vet ikke hva jeg gjorde før det kom i hus..... bortsett fra at jeg brukte Mannen jeg også!
Ønsker deg riktig god jul!

IVELISE sa...

HI dear! I met your blog surfing in the internet, I loved this post, I'm from Brazil and here we call this object "desmeadeira" ,the person who holds the line always get tired of it:-(( So it's very usefull..I invite you to visit my blog, greetings from Brazil:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...