torsdag 22. desember 2011

Jul i vårt hus


Desember er en travel måned. Ekstra travelt blir det for oss siden lillegutt har bursdag og vi har familie på ulike kanter av landet som besøkes og kommer på besøk. Det hjalp heller ikke med nesten en uke i horisontalen med streptokokker.


Men jul blir det enten man vil eller ikke og nå begynner det jommen å bli jul her også. Konsollbordet i gangen er pyntet i naturfarger med lys og julerose - min favoritt juleblomst.


Juletreet er pyntet i hvitt og gull som resten av stuen og er er blitt ganske så koselig. Vi har kost oss med "prøvejulemiddag" med ribbe og tilbehør - mannen er vant til ribbe på julaften og i år valgte vi å ta denne middagen i adventstiden i stedet for i romjulen. Av erfaring frister det nemlig ikke så mye med ribbe etter flere dagers julebesøk på Vestlandet.


I år skjønner lillegutt litt mer av julen også. Han har fått adventskalender, vi har snakket om nissen og han virkelig nøt julemiddagen vår.


Så får det heller være at vinduene ikke er vasket og at det eneste slaget i kakeboksene er pepperkaker. Planer om pepperkakehus á la Mummitrollet og biscotti er utsatt litt.


Gavene og julekortene er nesten ferdige og vi gleder oss til noen deilige fridager med familie i Bergen. God jul!


1 kommentar:

Guri sa...

Titter innom for å ønske deg riktig god jul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...